Hoe militaire officier te ontwikkelen tot civiele transitie-loopbaanstrategieën

Ontwikkeling van militaire officier naar civiele overgangsstrategieën

Als u van plan bent de vaardigheden en ervaring die u in uw militaire baan hebt opgedaan, te gebruiken om een ​​behoorlijke civiele positie te verkrijgen, moet u enkele belangrijke strategieën kennen. Veel servicemedewerkers staan ​​voor problemen als ze de actieve dienst verlaten. Ze weten niet hoe ze op de juiste manier met die uitdagingen om moeten gaan, en als gevolg daarvan lijden zij en hun gezinnen veel. U kunt de militaire overgang soepel laten verlopen als u enkele basisstrategieën volgt.

Bespreek de overgang met uw gezin

Bespreek, voordat u uw militaire dienst verlaat, met uw gezin de uitdagingen in verband met de overgang van militair naar burger. Loopbaanveranderingen kunnen het gezin belasten, omdat deze overgang fysieke bewegingen, inkomensvermindering en verlies van ondersteunend netwerk met zich mee kan brengen. U kunt ruim voordat u uw militaire baan verlaat een gezinsbudget ontwikkelen en geld gaan sparen. Onderzoek de geografische locaties met mogelijke werkopties. Overweeg de scholen, de kosten van levensonderhoud en andere levensfactoren op die locatie. Realiseer je dat stress in dit stadium normaal is. Door je voor te bereiden en hulp te zoeken, kan de militaire overgang soepel verlopen.

Problemen bij het demilitariseren van de taal

Veel servicemedewerkers ondervinden moeilijkheden bij het schrijven van een cv. Ze vinden het moeilijk om militaire beroepsspecialiteiten goed te vertalen naar de eisen van potentiële civiele werkgevers. Het kost tijd om te begrijpen hoe de taal kan worden gedemilitariseerd.

Onjuiste CV-stijlen gebruiken

Het gebruik van een onjuiste cv-stijl is nog een ander probleem waarmee militairen worden geconfronteerd. Vaker schrijven ze ineffectieve inhoud, waarbij ze een enorme hoeveelheid gegevens aan potentiële werkgevers doorgeven. U kunt dit probleem oplossen door cv-voorbeelden en voorbeelden online te bekijken.

Gebrek aan begrip over huidige interviewmethoden

Vaker missen veteranen kennis van de huidige methoden in het proces van gedragsinterviews. Hoewel ze over waardevolle vaardigheden beschikken die gewaardeerd worden en waar veel vraag naar is, zijn ze niet in staat om een ​​geschikte civiele baan te vinden, omdat ze niet weten hoe ze zichzelf moeten promoten in een interview. U kunt dit probleem oplossen door de strategie voor overdraagbaarheid van vaardigheden te volgen. Om een ​​succesvol cv te schrijven, moet u begrijpen hoe u uw vaardigheden, talenten en ervaring kunt onderscheiden van de feitelijke militaire omgeving waarin u ze hebt verworven. Je moet al je vaardigheden identificeren en ze verbinden met je huidige carrièredoelen. Presenteer ze vervolgens op de juiste manier, die een civiele werkgever gemakkelijk kan begrijpen.

Als al uw vaardigheden, kwalificaties en ervaring zijn ingebed in uw militaire baan, kan het voor een werkgever moeilijk zijn om ze te erkennen. Daarom moet u uw vaardigheden tonen zonder u te concentreren op uw staat van dienst als militaire officier. Door de bewoordingen en presentatie aan te passen aan het civiele woord, kunt u succes boeken bij het vinden van een juiste baan. Benadruk uw capaciteiten en ervaring prominent, zodat ze de aandacht krijgen die ze verdienen. Zoeken naar een goede baan die past bij en gebruik maakt van uw militaire vaardigheden, kan moeilijk zijn, maar het helpt u een opwindende en zeer lonende carrière te krijgen.

Geschreven door: Shadeed Eleazer

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.